خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





نان سنتی و ملی سازگاری باذائقه مردم نان سنتی را نکوبید

     

    بسمه تعالی

    یکی ازصفحه رسمی سازمان مهندسی کشاورزی درصفحه اصلی راهنمایی جامع نان صنعتی به شماره ثبت 2981بسته اختصاصی گروه شان چنین نوشته اعلان می کند طرح این گروه به دلایل اهمیّت موضوع نان صنعتی موضوعی است گسترده و بحث برانگیزواجرای هرگونه طرحی دررابطه باآن نیازمند بررسی وعوامل مختلف اقتصادی سیاسی اجتماعی فرهنگی وتغذیه ای می باشدازجمله اینکه نان قوت قالب ایران و ایرانیان است تبلیغ برعلیه نان سنتی ونان ملی سرکوب کردن این نان مظلوم دردی را برای بهبود درمان نخواهد نمود،مصرف سرانه نان 96 تا110 کیلو است این عضو رسمی سرانه 150 کیلو نوشته است اینجایک سوال پیش میاد آیا مصرف نان به مریض بودن مردم چه ربطی دارد که ایشان نوشتن ازدیابت گرفته تابیماری سرطان به نان ربطی داده است، وآن هم نان سنتی ونان ملّی ،هرکسی از ذن خودشدیارمن، عزیزمن نانوایان هرگونه تهمت ناروارا ردمی کنند،جناب باکمال احترام به شما نان بی کیفیت را اصلا نباید بخرنداینجامن اصلا درنظرندارم نان صنعتی را بکوبم وبگویم چنین وچنان است درکل نان صنعتی 5 در صدخریداردارد امّا نان سنتی 95  درصدنان کشورراتأمین میکنداستقبال ازنان سنتی فوق العاده است این افتخاری است بزرگ برای نان سنتی وملّی،برگردیم به سر اصل مطلب میزان یارانه نان 3هزاروهشتصدمیلیارتومان است پرداخت این حجم یارانه درشرایطی صورت گرفته است که نه دولت راضی هست ونه مردم ونه نانوایان و مصرف کننده وحتی دولت ازوضعیت موجود ناراحت و عصبانی هستندچراباید اینطورباشد،خوب معلوم است که یک عدّه بنفع خود میخواهند قدمی بردارندچون اینجا درآمدشان کم است امّا نان که صنعتی به شودحکم کارخانه ی را دارد،به تاریخ نگاه کنیم شکست پی درپی نان صنعتی مثل روز روشن وشفّاف است نان صنعتی به نانی گفته میشه که ابتدای خط تولیدکه آرد وارد سامانه می شودتا انتهانان بسته بندیشده بدون دخالت دست این کارانجام گرددوضمن اینکه تخمیرمناسب روی خمیرانجام گیردوارزش تغذیه ای داشته باشد،از همه واجب تراین است نان بدست آمده با ذائقه مردم سازگارباشد مردم ازاین نان استقبال نمایند،ومسئله بغرنج بهبودکیفیت نان درگروگندم خوب ،آردخوب ،نان خوب اگراین 3اصل را رعایت کنیم نان بهبود یافته وازضایعات جلوگیری به عمل آمده است،متولیان ومتخصصان آردونان دهه هایی پرفرازونشیبی پشت سرگذاشته انددرجهت بهبود کیفیت نان کشورهمیشه تلاش نمودندبهداشت وآموزش فنی به نانوایان نان را ،ازسال 1391 ازنمره 65 به نمره 75 الی 80 امروزه رساندن،این را من نمی گویم مرکزپژوهش های غلات به سرپرستی آقای مهندس حیدرعلی نصردرسایت وزارت بازرگانی دولتی ایران به چاپ رسیده است،طرح صنعتی شدن نان به شکل جدیدسال 1383 مطرح شدقراربوددرنخستین فازبزرگترین واحد تولیدی نان صنعتی در دی ماه 1386 درکرج به بهره برداری رسیدقراربود روزانه 44 هزارتن نان تولید کند متأسفانه بعلت عدم تأمین برق ازگردونه خاج شد،این نان صنعتی به علت جور نبودن با ذائقه مردم باشکست روبروشد تقاضای ما این است نان سنتی را به چالش دعوت نکنید ممنون عباس شاهمرادی: عضو هیئت مدیره شرکت تعاونی نانوایان تهران



    آشنایی با نان سنتی
    این مطلب تا کنون 3 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : صنعتی ,سنتی ,مردم ,نانوایان ,بهبود ,ذائقه مردم ,سنتی ونان ,
    نان سنتی و ملی سازگاری باذائقه مردم نان سنتی را نکوبید

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده